-4.1 C
București
marți, 25 ianuarie 2022 - 1:33
No menu items!

Fostul șef al Direcției Regim Permise, chestorul Mihai Stancu, a încetat din viață. Soția și fiica mulțumesc tuturor celor care le-au fost alături

spot_img

Fostul șef al Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule, chestorul Mihai Stancu, a încetat din viață la vârta de 71 de ani, după o lungă luptă cu boala COVID.

Un mare iubitor al fotbalului, practicant de sport, chestorul Mihai Stancu a fost timp de 23 de ani, din 1991 și până în 2004, el a lucrat la Direcția de Poliție Rutieră, mai întâi ca șef de serviciu și apoi ca director adjunct.

Apoi, din 2004 și până în 2009, chestorul Mihai Stancu a condus Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor. În paralel cu activitatea de polițist, Mihai Stancu a fost și un iubitor al fotbalului, sport pe care l-a practicat ca amator, dar în care s-a și implicat în mod direct după pensionare. El a fost șeful Direcției de Securitate și Organizare din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal tocmai datorită calităților lui de bun organizator. De-a lungul vremii, Mihai Stancu, originar din Urziceni, s-a implicat și în sprijinirea echipei de fotbal Unirea Urziceni.

În ultimele săptămâni el a fost internat la Spitalul Matei Balș la Terapie Intensivă, însă astăzi a încetat din viață din infecției cu COVID-19. 

Soția, care a fost și ea internată cu diagnostic de COVID, și fiica sa mulțumesc tuturor celor care au fost alături de ei în toate momentele grele și i-au încurajat.