Fostul procuror DIICOT Angela Ciurea, reacție în scandalul momentului

Fostul adjunct al șefului DIICOT, avocata Angela Ciurea, a reacționat critic față de acțiunea DNA prin care se încearcă responsabilizarea procuroarei revocate Mihaela Moraru pentru banii și bunurile găsite la aceasta în birou, în condițiile în care nu i s-a permis acesteia accesul pentru a-și preda dosarele și probele din acestea.

Avocata Angela Ciurea îi îndeamnă, pe pagina sa de Facebook, pe cei care conduc „instituțiile însărcinate cu dreptatea” „să gândească” înainte de a „da verdicete publice, pe jumătăți de adevăr”.

Mă gândesc că un adevăr spus până la capăt, nu doar cu jumătăţi de măsură, cum s-au obişnuit să ne intoxice, aşteptam cu toţii de la personajele veşnice în funcţiile sistemului de justiţie… Mă încăpăţânez să cred că nu suntem toţi pe lumea asta idioţi şi corupţi…. Şi că înainte de a da verdicte publice, pe jumătăţi de adevăr, ar fi bine SĂ GÂNDEASCĂ cei care conduc instituţiile acestea însărcinate cu dreptatea… practicile şi oamenii sunt aceiaşi, iar Ganditul- desigur- un atribut nu la îndemâna tuturor!

Angela Ciurea
Facebook

Andi Topală

NICIUN COMENTARIU