19.1 C
București
marți, 16 aprilie 2024 - 8:12
No menu items!

Fostul primar al Slatinei, Minel Prina, condamnat în dosar cu Darius Vâlcov, prins la Milano. Tot la Milano este și Darius Vâlcov

spot_img

Minel Prina, fostul edil din Slatina și condamnat la 4 ani și jumătate de închisoare în același dosar cu fostul lider PSD Darius Vâlcov, a fost prins de polițiști la Milano. Și Darius Vâlcov, dat în urmărire pentru că are de ispășit 6 ani de închisoare se află tot în Italia, cel mai probabil la Milano, unde și-a deschis de câțiva ani o firmă pe numele său.

Minel Prina a fost dat în urmărire generală, alături de Darius Vâlcov, după ce instanța a decis definitiv că cei doi au de ispășit pedepse cu închisoarea în celebrul dosar al tablourilor fostului lider PSD. Ambii condamnați plecaseră în Italia de mai mult timp, înainte de pronunțarea deciziei. 

Ministrul Justiției a declarat, imediat după aceste condamnări, că a stabilit cu omologul său din Italia o colaborare mai strânsă pe extrădarea condamnaților în România, care se ascund în Italia, având în vedere mai multe cazuri de fugari celebri de până acum – fostul președinte al CJ Neamț, Ionel Arsene, Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, omul de afaceri Dragoș Săvulescu și fiul fostului președinte al FRF, Mario Iorgulescu.

Fostul primar al Slatinei a fost prins la Milano, de polițiștii italieni, conform unor surse judiciare. Darius Vâlcov este dat în urmărire generală în continuare.

M. Nedelcu