16.5 C
București
joi, 23 mai 2024 - 0:36
No menu items!

Fostul ministru Cătălin Drulă, la Congresul USR PLUS: „Poţi să aplauzi, Dacian, e ok”

spot_img

Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, care și-a dat demisia odată cu vicepremierul Dan Barna și colegii săi din Guvernul Cîțu când formațiunea a ieșit de la guvernare, a vorbit, pe scena Congresului USR PLUS despre realizările sale ca ministru, alături de Barna. Dan Barna a pierdut „la mustață” alegerile pentru șefia USR PLUS, dar candidează, sâmbătă, alături de Drulă și alți colegi, pentru funcțiile de conducere din partid.

Cătălin Drulă a pledat în favoarea listei „USR PLUS la Guvernare 2024”, candidată la alegerile pentru Biroul Naţional al partidului, listă pe care figurează şi Dan Barna, și foștii săi colegi din Cabinetul Cîțu, Stelian Ion și Cristian Ghinea. Fostul ministru al Transporturilor a amintit realizările sale ca demnitar, alături de Barna, învins în alegerile interne de Dacian Cioloș. 

La finalul discursului, în aplauzele celor prezenți, Drulă l-a îndemnat pe Cioloș să facă același lucru: „Poţi să aplauzi, Dacian, e ok”.

În momentul în care a revenit la tribună, Dacian Cioloş a spus că apreciază munca lui Cătălin Drulă şi că îi urează succes.

„Şi ca să îi răspund lui Cătălin Drulă, vreau să îl aplaud şi îl aplaud pe bune pentru ceea ce a făcut. Şi urez succes şi colegilor lui de pe listă şi tuturor colegilor”, a declarat Dacian Cioloș.

Marilena Nedelcu