13.9 C
București
luni, 10 mai 2021 - 22:46

Fostul lider USR București, Roxana Wring, către colegii ei: “Jocul politic a fost pus deasupra intereselor bucureștenilor”

Roxana Wring, fostul lider al USR București, critică, într-o postare pe rețelele de socializare, atitudinea colegilor din USR PLUS, care au trântit azi bugetul Capitalei, supărați pe Nicușor Dan că nu vrea să îi dea viceprimarului lor toate drepturile de semnătură pe spitalele Capitalei.

”Sunt absolut revoltată pe ce s-a întâmplat astăzi în Consiliul General. Jocul politic a fost pus deasupra interesului bucureștenilor. Speranțele oamenilor au fost călcate în picioare din cauza unor orgolii stupide. Respingerea bugetului este primul eșec și prima defecțiune a majorității din Consiliul General.

Nu mă interesează cine este vinovat. Mă interesează că oamenii își vor pierde încrederea în actuala administrație dacă acest joc politic aberant va continua. Nu aș vrea să vină ziua în care bucureștenii să o regrete pe Gabriela Firea. La fel, nu aș vrea să vedem în Consiliul General ce am mai văzut în epoca CDR.

Consilierii USR PLUS PNL și Nicușor Dan ar face bine să intre într-o cameră, să se încuie pe interior și să nu mai iasă de-acolo decât după ce au o soluție agreată. Ideea ca cei din majoritate să se comporte ca și cum ar fi în opoziție va avea consecințe politice și administrative extrem de grave”, a scris Roxana Wring.