6.8 C
București
duminică, 28 februarie 2021 - 23:33

Fostul fotbalist Călin Zanc a murit într-un accident rutier

Fostul fotbalist al echipelor “U” Cluj, FC Naţional, Sportul Studenţesc, Rocar şi Poli Timişoara avea 43 de ani

calin-zanc

Fostul fotbalist al echipelor “U” Cluj, FC Naţional, Sportul Studenţesc, Rocar şi Poli Timişoara, Călin Zanc, a murit în urma unui accident rutier petrecut în noaptea de marţi spre miercuri, în comuna Jichişu de Jos, judeţul Cluj.

Accidentul s-a petrecut în comuna Jichişu de Jos, din judeţul Cluj, în noaptea de marţi spre miercuri, în autoturism aflându-se trei persoane, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Cluj, Simona Vârci, citat de Mediafax.

Din cauza vitezei, şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului şi s-a ciocnit de un gard. În urma impactului, şoferul şi încă o persoană aflată în maşină au fost răniţi grav, fiind transportaţi la un spital din Dej, iar al treilea pasager, care era fostul fotbalist Călin Zanc şi care se afla pe bancheta din spate a autovehiculului, a murit pe loc, potrivit poliţiştilor.

Călin Zanc avea 43 de ani. Ca jucător a adunat peste 200 de meciuri în Liga I, la echipele Universitatea Cluj, FC Naţional, Sportul Studenţesc, Rocar sau Poli Timişoara. După încheierea carierei de jucător, el a fost antrenor, dar şi director sportiv la Poli AEK Timişoara, în perioada în care preşedintele echipei bănăţene era Toni Doboş.

D.M.