35.7 C
București
joi, 29 iulie 2021 - 15:56

Fostul europarlamentar PDL Cristian Preda, replică pentru Klaus Iohannis, despre “succesul” vaccinării

spot_img

Fostul europarlamentar PDL Cristian Preda, care a făcut parte, din 2019 și până în 2020, și din PLUS, partidul condus de Dacian Cioloș, îi dă replica lui Klaus Iohannis, care a afirmat, joi, că românii nu se mai vaccinează deoarece campania de vaccinare a fost … un succes.

Cristian Preda, care este în prezent decanul Facultății de Științe Politice a Universității București, a comentat ironic afirmațiile președintelui Iohannis.

„Klaus Iohannis a declarat că vaccinarea a fost un succes, întrucât a redus dorința de vaccinare. Asta e ca și cum ai spune că președinția lui a fost un succes, întrucât a redus dorința de a-l vedea la Cotroceni…”, a scris Cristian Preda pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că România a oprit pandemia, iar campania de vaccinare a fost un succes: „avem un succes care cumva se vede într-o reducere a dorinţei de vaccinare”.

„Ştim din istoria pandemiilor că ele se produc în valuri şi într-adevăr am avut şi noi, din păcate, al treilea val destul de puternic, dar la noi campania de vaccinare a fost un succes, noi practic am oprit pandemia. Acum, însă, faptul că avem aşa puţine cazuri nu mai avem un interes foarte mare pentru vaccinare. Avem un succes care cumva se vede într-o reducere a dorinţei de vaccinare”, a spus şeful statului.