8.8 C
București
marți, 13 aprilie 2021 - 4:38

Fostul candidat al PNL la Primăria Constanța, Mohammad Murad, anchetat pentru coruperea alegătorilor

Fostul candidat susținut de PNL la Primăria Constanța, omul de afaceri Mohammad Murad, acum candidat independent la Primăria Mangalia, este cercetat într-un dosar penal pentru coruperea alegătorilor, după ce ar fi împărțit pachete inscripționate cu numele său

Poliţiştii constănţeni au deschis o anchetă după ce Mohammad Murad, candidat independent la Primăria Mangalia, a împărţit pachete inscripţionate cu un slogan şi cu numele său. Imaginile în care pachetele lui Mohammd Murad ajung la alegători au fost difuzate de post local de televiziune, relatează news.ro.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Constanţa au transmis că poliţiştii din Mangalia s-au sesizat din oficiu după apariţia unor imagini în care un candidat la Primărie împarte pachete inscripţionate cu numele său. În consecință, a fost deschis dosar penal pentru coruperea alegătorilor.

„În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care apare un candidat la alegerile locale în timp ce ar fi oferit mai multor cetăţeni pachete inscripţionate cu un slogan, alături de numele său, în cursul zilei de astăzi, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de coruperea alegătorilor. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a transmis IPJ Constanţa.

În imaginile difuzate de televiziune se observă cum Mohammad Murad împarte pachete cetăţenilor, iar pe acestea scrie: „Alături de oameni”. Sub slogan apărea numele candidatului.

Reamintim că Mohhamad Murad s-a înscris în cursa pentru Primăria Mangalia, în ultima zi prevăzută de legislaţie. Cu câteva săptămâni în umă, el anunță într-un cadru festiv că va candida pentru Primăria Constanţa.