20.2 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 20:38

Fostul șef al AVAS Adrian Volintiru a ieșit din CA-ul Romgaz

spot_img

Compania Romgaz este controlată de stat, prin Ministerul Economiei, care deţine 70% din capital

volintiru

Unul dintre membrii Consiliului de Administraţie (CA) al producătorului de gaze naturale şi electricitate Romgaz Mediaş (SNG), Adrian Constantin Volintiru, a renunţat vineri la funcţie.

“Consiliul de Administraţie a luat act de notificarea domnului Adrian-Constantin Volintiru privind renunţarea la funcţia de administrator al Romgaz SA începând cu data de 13 iunie 2014, urmând ca selecţia noului membru al Consiliului de Administraţie pentru postul rămas vacant, să fie realizată conform prevederilor legale şi statutare”, potrivit unui comunicat al companiei transmis vineri Bursei de Valori Bucureşti.

Ceilalţi ocupanţi ai locurilor din CA al Romgaz sunt Aurora Negruţ, Ecaterina Popescu, Eugen Dragoş Doroş, Virgil Marius Metea, Petrus Antonius Maria Jansen şi David Klingensmith.

Volintiru a fost, în perioada noiembrie 2012-noiembrie 2013, preşedinte al Autorităţii de Administrare a Activelor Statului. La finele anului trecut, Volinturu a fost numit secretar de stat la Ministerul Economiei, post din care a fost retras după ieşirea PNL de la guvernare.

El a mai fost director la Rompetrol, Relad şi Vulcan Bucureşti.

C.C.