18.2 C
București
duminică, 2 octombrie 2022 - 3:04
No menu items!

Fosta soție a lui Putin, declarații șoc: ”Nu trebuie să bea! E un sadic….Dacă va bea, va începe să mă lovească, să-mi arate tehnici de judo. Am vânătăi de o săptămână!”

spot_img

Fostul bancher rus, miliardarul Serghei Pugaciov, a vorbit despre o conversație personală cu fosta soție a liderului de la Kremlin, Lyudmila Putina, când aceasta era încă căsătorită cu Putin.

Pugaciov a dat detaliile acelei conversații într-un interviu cu jurnalistul ucrainean Dmitri Gordon, în care Putina s-a plâns de cruzimea soțului ei. Potrivit miliardarului, conversația a avut loc în bucătăria reședinței lui Putin din Novo-Ogaryovo, unde avea loc o petrecere cu membrii anturajului său.

Putin era ”în formă” și a cerut continuarea petrecerii, însă soția sa a început să plângă.

„Lyudmila a plecat în lacrimi… Îi spun: „Ce s-a întâmplat, de ce ești atât de îngrijorată?” – Și ea spune: „Nu trebuie să bea! Îți dai seama ce sadic este? Va bea acum, va începe să mă lovească, să-mi arate tehnici de judo. Am vânătăi de o săptămână!” – a spus Pugaciov.

El a sugerat că Putin are probleme mentale. În cuvintele sale, acest lucru este indicat și de faptul că dictatorul rus a reluat practica asasinatelor politice, inclusiv în străinătate.

Fost prieten al lui Putin, Serghei Pugaciov, a făcut și în trecut dezvăluiri despre viața sa privată.

D.Constantin