16.3 C
București
marți, 3 octombrie 2023 - 3:23
No menu items!

Fosta gimnastă Corina Ungureanu, implicată într-un accident rutier, în apropiere de Focșani

spot_img

corina ungureanu

Fosta gimnastă  Corina Ungureanu a fost implicată duminică seară într-un accident rutier produs pe drumul european E85, în apropierea oraşului Focşani.

Accidentul s-a produs în jurul orei 17:45, când autoturismul Audi A6 în care fosta gimnasta se afla pe bancheta din spate şi care era condus de către fratele său, Cătălin Ungureanu, a fost lovit de un autoturism BMW înmatriculat în Italia, condus de un cetăţean român.

Martorii susțin că şoferul maşinii cu număr de Italia a făcut o depăşire imprudentă, iar autoturismul a derapat şi a acroşat alte două autovehicule care veneau din sens opus, între care şi cel în care se afla Corina Ungureanu.

„Eram pe bancheta din spate şi am văzut cum o maşina de pe contrasens vine direct spre noi. Impactul a fost teribil şi pot să spun că ne-am trezit pe câmp cu maşina serios avariată. Important este că nimeni dintre persoanele implicate în accident nu a suferit răni grave”, a declarat fosta gimnastă pentru Mediafax.

În urma incidentului, autoturismul Corinei Ungureanu a fost grav avariat.

Corina Ungureanu este dublă campioană cu echipa de gimnastică a României în anii 1997 şi 1999, campioană europeană cu echipa în 1998 şi campioană europeană la sol în 1998.

A.V.