A fost redeschisă Salina Ocnele Mari, din Vâlcea

Salina Ocnele Mari a fost redeschisă luni, după ce în urmă cu o lună și jumătate activitatea turistică a fost sistată pentru a fi reevaluat planul pe linie de situații de urgență.

Salina a avut un program limitat de sărbători, pentru cei care au ales să petreacă aici Revelionul și Crăciunul. Salina are terapie, spaţii de joacă, cinema, terenuri multifuncţionale de sport, lăcaş du cult, fiind unul dintre cele mai atractive obiective din zona Vâlcea.

Începând de pe 4 ianuarie, Salina are programul normal. Oficialii judeţului spun că a avut loc o reevaluare pe linia ISU și s-a ajuns la concluzia că riscurile sunt nule de producere a accidentelor. În luna noiembrie, Salina Ocnele Mari a fost închisă, în contextul tragediei de la Club Colectiv, pentru a se reevalua strategia pe linie de Situații de Urgență.

Salina Ocnele Mari este unul din cele mai căutate obiective turistice din județul Vâlcea, situat în Ocnele Mari, la 3 km de Râmnicu Vâlcea. A fost inaugurată în anul 2010, fiind unul din obiectivele care au relansat turismul în stațiunea balneară Ocnele Mari.

S. Marinescu

NICIUN COMENTARIU