8.3 C
București
joi, 18 aprilie 2024 - 7:06
No menu items!

Fost ministru al transporturilor, premiat pentru contribuția la proiectul unei autostrăzi importante

spot_img

Fostul ministru al transporturilor, Alexandru Nazare, a devenit, miercuri, membru de onoare al Asociaţiei „Moldova Vrea Autostradă”.

Titlul i-a fost acordat grație contribuției aduse la includerea traseului autostrăzii Tg. Mureş – Iași în rețeaua TEN-T a Uniunii Europene și activității desfășurate ca secretar de stat și ulterior ministru al transporturilor.

„Pentru mine această distincţie reprezintă cea mai mare realizare profesională de până acum. O împart cu drag şi respect cu toţi experţii din Ministerul Transporturilor şi din Reprezentanta Permanentă a României la Bruxelles, implicaţi direct pe parcusul negocierilor”, a declarat fostul ministru. 

Acum, privind în urmă, îmi aduc aminte cu drag de sutele de zboruri (de care îmi era frică) făcute la Bruxelles şi în Europa, în scopul negocierii reţelei TEN-T, a obţinerii fondurilor europene pentru România, de multele nopţi în care dormeam intre zboruri câteva ore, de polemicile dintre noi cu unicul scop de a grăbi finanţarea şi realizarea proiectelor de infrastructură. Mă simt onorat şi mulţumesc din tot sufletul şi în numele colegilor mei Asociaţiei „Moldova vrea autostrada”, domnului Marius Alexa şi nu în ultimul rând, pentru încredere, moldovenilor!”, a scris liderul PNL pe pagina sa da Facebook.

Valeriu Motoc