0.5 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 18:26
No menu items!

Fost asistent social, acuzat că a violat şi a vândut unor proxeneţi o femeie cu probleme psihice

spot_img

Un asistent social de la Primăria Sectorului 4 a violat şi vândut unor proxeneţi o femeie cu probleme psihice
foto: primaria-bucuresti.ro

Un fost angajat al Primăriei Sectorului 4 este acuzat că a violat o femeie cu probleme psihice, după care a vândut-o unor proxeneţi.

Bejan Aurel, fost angajat ca asistent social la Primăria Sector 4, a profitat de o femeie cu probleme psihice, pe care a vândut-o mai apoi, unei proxenete, pentru suma de 250 de lei.

“Din cercetările efectuate în cauză se conturează suspiciunea rezonabilă că inculpatul Bejan Aurel, fost angajat al unei primării de sector din municipiul Bucureşti – Serviciul de Asistenţă Socială, în calitate de consilier pe probleme sociale, a racolat – o pe partea vătămată în cadrul activităţii curente şi, împreună cu inculpatul Constantin Cornel, profitând de starea psihică a victimei, de imposibilitatea acesteia de a se apăra şi a-şi exprima voinţa, au obligat-o să întreţină relaţii sexuale şi ulterior au transferat-o inculpatei Păun Florica, contra sumei de 250 lei”, precizează un comunicat al DIICOT.

Inculpata Păun Florica este suspectată că a obţinut importante sume de bani din exploatarea părţii vătămate, prin obligarea acesteia la practicarea prostituţiei.

Astfel, procurorii DIICOT au solicitat Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă a inculpaţilor pentru 29 de zile.

Lucian Mera