22.9 C
București
miercuri, 6 iulie 2022 - 10:01
No menu items!

Focuri de armă în Buzău: Polițiștii au încercat să oprească un șofer băut, care a cauzat avarii în incinta unei benzinării

spot_img
Focuri de armă în Buzău: Polițiștii au încercat să oprească un șofer băut, care a cauzat avarii în incinta unei benzinăriii
foto: b365.ro

Polițiștii din Râmnicu Sărat au fost obligați să tragă mai multe focuri de armă pentru a opri un șofer pe urma căruia se aflau, după ce acesta a provocat avarii în incinta unei benzinării din oraș.

Șoferul care a lovit cu mașina sa o pompă de carburant într-o benzinărie a părăsit dumincă seară în grabă incinta stației, fiind totuși reperat imediat de polițiști pe o stradă din oraș.

Oamenii legii l-au somat să oprească, însă bărbatul a continuat să gonească în viteză.

Potrivit Mediafax, pentru a-l determina să oprească, unul dintre poliţişti a tras mai multe focuri de avertisment în aer, iar în comuna Grebănu, până la intrarea în localitatea Livada Mare, a repetat somaţiile legale prin staţia autospecialei şi a tras un nou foc de armă spre maşină. Abia în acel moment şoferul a oprit, fiind imobilizat de poliţişti, iar în maşina acestuia a fost găsit un cuţit cu lama de 15 centimetri.

Urmărirea polițiștilor s-a întins pe o distanță de aproximativ 20 de kilometri, în mașina șoferului fugar aflându-se și alți doi pasageri.

Şoferul a fost testat cu alcool-testul, stabilindu-se că avea o alcoolemie de 0,93 la mie alcool pur în aerul expirat.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.

A.V.