10.1 C
București
luni, 25 octombrie 2021 - 12:38

Focar de coronavirus la IPJ Vaslui

spot_img

14 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui sunt confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus, au transmis reprezentanţii instituţiei.

Poliţiştii testaţi pozitiv la SARS-CoV-2 se află în carantină sau în izolare la domiciliu, potrivit unor decizii primite din partea reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui.

„Deciziile primite de la DSP pentru izolarea şi carantinarea poliţiştilor au fost puse în aplicare de îndată. La nivelul instituţiei au fost luate măsuri de prevenire a infectărilor şi au fost dezinfectate toate spaţiile”, au precizat oficialii IPJ Vaslui citați de Agerpres.

Potrivit ultimei raportări făcute de autorităţile sanitare, la nivelul judeţului Vaslui s-au înregistrat până la această dată un număr de 3.085 de cazuri confirmate cu noul coronavirus. Sunt internaţi în spital 238 de pacienţi infectaţi, dintre care opt sunt asimptomatici, 57 au forme uşoare, 147 prezintă forme medii şi 26, forme severe, iar şapte persoane se află în Secţia Anestezie Terapie Intensivă. Până acum, 86 de persoane au murit din cauze asociate îmbolnăvirii cu COVID – 19.