3.5 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 23:00
No menu items!

Focșani: Anchetă la Spitalul Militar după o petrecere cu directorul și angajații în ipostaze indecente

spot_img

Focșani: Anchetă la Spitalul Militar după o petrecere cu directorul și angajații în ipostaze indecente
foto: rtv.net

Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a dispus un control la Spitalul Militar din Focşani, după ce în presă au apărut imagini de la o petrecere dintr-un birou al instituţiei, la care ia parte comandantul unităţii, Constantin Adochiţei, în fotografii apărând şi o tanără angajată în ipostaze indecente.

Mai multe imagini de la o petrecere organizată într-un birou al Spitalului Militar din Focşani au fost difuzate în presă, în fotografii apărând comandantul unităţii medicale, Constantin Adochiţei, purtătorul de cuvânt al spitalului, Sorin Ivan, directorul economic al unităţii şi farmacistul spitalului.

În imagini apar şi două tinere îmbrăcate sumar, una dintre ele, angajată a Biroului Resurse Umane, fiind fotografiată în diverse ipostaze indecente.

Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a declarat luni că a dispus declanşarea unui control în acest caz.

“Am înţeles că acţiunea s-a petrecut cu ceva timp în urmă şi se cunoştea acest subiect. Eu acum am aflat despre el şi am decis să trimit acolo un control pentru a vedea ce se întâmplă. Imediat ce am luat la cunoştinţă, l-am chemat pe directorul Direcţiei Medicale din minister si am dispus un control. Ancheta va merge foarte repede, până mâine sau poimâine voi avea rezultatul şi voi lua şi măsuri”, a spus Mircea Duşa.

El a mai spus că nu este de acord “ca într-o instituţie militară să se întâmple aşa ceva”.

“Sigur că asemenea evenimente nu se pot petrece într-un spital militar, mai ales că orice instituţie militară este caracterizată de onoare, de disciplină, de rigoare. Nu pot să accept asemenea lucruri şi, de aceea, după ce această informaţie a apărut pe posturile de televiziune, chiar dacă am înţeles că este un eveniment care s-a petrecut cu mult timp în urmă, nu pot să accept acest lucru”, a adăugat Mircea Duşa.

Comandantul Spitalului Militar din Focşani, Constantin Adochiţei, care apare în imaginile de la petrecere, este medic primar chirurgie generală şi medic specialist obstetrică-ginecologie.

Constantin Adochiţei se află la conducerea Spitalului Militar Focşani din anul 2011.

Lucian Mera