18.6 C
București
sâmbătă, 8 mai 2021 - 15:54

Fluxul de ştiri din Facebook va afişa conţinut de actualitate

Testele noului News Feed au dus la creşteri cu aproximativ 6% al nivelului de „engagement” al utilizatorilor la articole pe subiecte actuale

 facebook-500x281

 

Facebook este într-o continuă evoluţie, încercând întotdeauna să repare problemele semnalate de utilizatori. Una dintre acestea este afişarea articolelor care nu mai sunt relevante, din simplul fapt că a trecut prea mult timp de la momentul publicării. Un update pentru fluxul de ştiri al utilizatorilor va încerca să limiteze aceste afişări întârziate prin descoperirea subiectelor fierbinţi şi prioritizarea lor, notează go4it.ro.

Subiectele „trending” ale momentului vor fi considerate mai importante şi vor apărea mult mai repede în News Feed decât cele care au fost în trend în urmă cu mai multe zile. Pentru descoperirea acestor subiecte nu vor fi luate în considerare doar like-urile și comentariile de pe fiecare articol, ci şi numărul de publicări pe acelaşi subiect la un moment dat.

Testele iniţiale ale noului News Feed au dus la creşteri cu aproximativ 6% al nivelului de „engagement” al utilizatorilor la articole pe subiecte actuale. Aceste modificări afectează atât administratorii şi editorii paginilor, care pot înregistra creşteri de trafic, cât şi utilizatorii de rând, care au şansa să primească mai mult conţinut relevant atunci când folosesc modul „Top News”.

C.A.