-2.8 C
București
sâmbătă, 22 ianuarie 2022 - 4:27
No menu items!

Florin Iordache, despre scrisoarea prin care i se cere demisia lui Dragnea

spot_img

Deputatul PSD Florin Iordache, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, a reacționat, miercuri, la scrisoarea prin care Firea, Stănescu şi Ţuţuianu, în numele unui comitet de iniţiativă, cer demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD.

“Analizăm în partid, vedem ce spune statutul şi hotărâm. Dar punctul meu de vedere este că toate aceste discuţii trebuie avute la partid. Poate mai au şi alţii alte idei, nu cred că numai cei trei, sau câţi mai sunt, deţin adevărul. Ascultăm pe toată lumea. Haideţi să oprim aceste conflicte interne. Cred că PSD în toate domeniile a avut nişte rezultate foarte bune şi numai cei care sunt rău-voitori decontează lucrurile negative şi eventualele conflicte interne. Cred că trebuie să ne oprim din aceste conflicte. Le discutăm în partid, punem cruce, mergem înainte că avem multe lucruri de făcut. De la referendum până la continuarea guverării, preşedinţia UE şi aşa mai departe”, a declarat Iordache.

Florin Iordache a susţinut că semnatarii se înșeală în privinţa cauzelor care au dus la scăderea PSD în sondaje. “Cota partidului este afectată de părerile pe care unii sau alţii le au la televizor. Dacă avem ceva de spus, închidem uşile, stăm cât e nevoie, dar când ieşim vorbim pe o singură voce. Ne dăm cu părerea pe la televizor, că ne place să dăm interviuri, în loc să spunem lucrurile exact cum s-au întâmplat“, a mai spus  deputatul PSD.

Întrebat dacă există riscul unor fracturi în partid dacă nu pleacă Dragnea, Iordache a răspuns: “Fără îndoială, da.”

R.D.