19.6 C
București
sâmbătă, 19 iunie 2021 - 22:13

Florin Cîțu s-a răzgândit. Nu se mai întâlnește cu liderul PSD, Marcel Ciolacu

spot_img

Premierul Florin Cîțu a anunțat, prin biroul de presă al Guvernului, că nu va avea loc, în această săptămână, nicio întâlnire cu liderul PSD, Marcel Ciolacu. Comunicatul oficial vine după anunțul făcut de Ciolacu, în urmă cu 3 zile, conform căruia a fost sunat de prim-ministru pentru a discuta despre prezentarea PNRR în Parlament.

”Prim-ministrul nu are astăzi în program o întâlnire cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. O astfel de întâlnire nu se află nici pe agenda din această săptămână”, a anunţat. luni, Biroul de presă al Guvernului.

Marcel Ciolacu a declarat, vineri, și ulterior duminică seara, la Antena 3, că a fost contactat de către premierul Florin Cîţu pentru a discuta pe tema PNRR. Conform acestuia, discuţia a durat „maxim un minut”.

„A rămas că ne vom vedea să stăm de vorbă vizavi de PNRR. A rămas că mâine stăm de vorbă şi stabilim data întâlnirii şi locaţia unde ne vom întâlni”, a adăugat liderul PSD.

„A fost o discuţie foarte scurtă. (…) Că urmează să fiu contactat şi să avem o discuţie în cursul acestei săptămâni. Presupun că acest telefon a fost în urma discuţiilor avute de domnul Cîţu la Bruxelles. (…) Nu am intrat în detalii, a rămas că vom sta de vorbă. Apelul a fost în urma cerinţelor comisarilor europeni şi a preşedintei Comisiei (Comisiei Europene – n.r.). a rămas că ne vom vedea să stăm de vorbă vizavi de Planul Naţional de Redresare şi rezilienţă”, a afirmat Ciolacu la Antena 3.

Marcel Ciolacu a mai susținut că decizia PSD este de a intra în grevă parlamentară dacă PNRR nu va fi prezentat Parlamentului.

E. Stan