24.3 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021 - 14:14

Florin Cîțu nu e dorit la Vama Veche. Primarul: “Să se reorienteze / Cîțu: “Nu mă poate opri niciun primar”

spot_img

Primarul comunei Limanu unde se află şi Vama Veche, este foarte supărat pe premierul Florin Cîțu și îi transmite că nu este binevenit în Vama Veche. Îi sugerează chiar să se reorienteze spre Ciocârlia sau Aliman. nici nu vrea să audă de vizita acestuia în satul de la malul mării. Daniel Georgescu, primar PSD, îi reproșează premierului că nu a dat bani decât primăriilor conduse de liberali.

Edilul localității Limanu este foarte supărat pe premier, pentru că, susține el, comunei pe care o conduce i s-au alocat prea puțini bani de către Consiliul Județean Constanța.

“Două salarii de președinte de consiliu județean pentru Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Hagieni 25.000 lei! Este suma derizorie alocată comunei Limanu de către Consiliul Județean Constanța!

Practic, pentru dezvoltarea unei comunități cu patru sate (Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Hagieni), cu peste 7.000 de locuitori și implicit cu cheltuieli publice semnificative, conducerea acestui județ a considerat că două salarii de președinte de Consiliu Județean sunt arhisuficiente!

Este aceasta o Românie normală? Este asta o dovadă de guvernare corectă sau management profesionist? Nu! Nicidecum!”, transmite Daniel Gheorghe Georgescu într-o postare pe Facebook a primăriei.

”Prin urmare, cu tot respectul, îi recomand domnului premier, Florin Cîțu, să abandoneze ideea de a petrece o noapte în Vama Veche și să se reorienteze în aceasta vară spre Ciocârlia sau Aliman. Sunt localități care își permit pâine și sare din banii publici!”, se mai arată în postare.

Florin Cîțu “O chestie pesedistă”

Premierul Florin Cîțu a fost întrebat în timpul unui interviu televizat ce crede despre postarea primarului de la Limanu.

”Consiliul Judeţean nu este premierul, în primul rând, în al doilea rând ar fi bine să ne uităm la gradul de colectare a taxelor şi aşa mai departe şi după aceea să discutăm. Dar, să condiţionezi vizita premierului de nişte bani de la buget, pare, aşa, foarte pesedistă chestia asta. Pe vremea pesediştilor se făcea să spui, îmi dai bani şi ai voie să vii aici”, a spus Florin Cîțu la B1 TV. 

Florin Cîțu a mai spus că se va duce în Vama Veche așa cum a anunțat. ” Nu mă poate opri niciun primar”