17.2 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 11:48

Florin Cîțu: Mă atacă o gaşcă organizată de terorişti economici

spot_img

În replică la ultimele dezvăluiri din presă privind procesul de retrocedare în care sunt parte părinții săi și o posibilă implicare a sa, incompatibilă, în acest dosar, ministrul de Finanțe Florin Cîțu susține, într-o postare pe Facebook, că este atacat în ultima vreme de “o gaşcă organizată de terorişti economici”.

Cîțu nu scrie nimic despre acuzațiile aduse, ci vorbește despre știri false și conspirații cu ziariștii, împotriva sa.

“Cum să-ți foloseșți soția ca arma politica.

De câteva zile urmărim cu toții un atac politic mizerabil la adresa mea. #FakeNews construit în cel mai securistic mod, mai ales daca vă uiați cine conduce atacul.

De ce mă atacă?

Simplu. Refuz să arunc țara în aer.

Deși toate măsurile economice luate până acum au fost confirmate de evoluția economiei, inflație și dobânzi mai mici, moneda națională stabilă, creștere economică în primul trimestru și păstrarea ratingului de țără, continuă mârșav atacul.

Dar nu mă atacă doar pe mine și îmi atacă în cel mai ticălos mod familia.

Cine mă atacă? O gașcă organizată de teroriști economici.

Un politician și prietenii lui. Un impostor care se ascunde după fustele nevestei punând-o să facă cu mine și familia mea adevărate telenovele la TV.

Celalat, un avocat care profită de pe urma necazurilor unor oameni pentru a face bani.

Impreuna, timp de trei ani de zile au produs trei legi neconstitutionale încasând milioane de lei de la clienti. Poate ar trebui să dea banii înapoi.

Nu în ulitmul rând s-a alăturat echipei și un demnitar, fost în fruntea PSD. La ce am găsit la MFP acesta ar fi trebuit să fie ultimul care să spună ceva.

Le spun celor trei că nu mă las, merg înainte și voi dezvălui TOT.

Românilor le spun că tot ce a fost prezentat până acum este FALS. Declarația mea de avere este publică și acolo sunt trecute moștenirile de la bunicii mei care au muncit cinstit și onest.