24.3 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021 - 14:51

Florin Cîțu își liniștește cabinetul PNL-USR PLUS: “Nu iau în calcul NICIO remaniere acum”

spot_img

Premierul Florin Cîţu a anunţat că nu ia în calcul remanieri în acest moment, deşi în ultimele zile au apărut zvonuri privind eventuale schimbări ale unor miniștri USR PLUS, printre cei vizați fiind ministrul Economiei, Claudiu Năsui.

„Nu, nu iau în calcul o remaniere în acest moment”, a răspuns Florin Cîțu, după ce a fost întrebat de ziariști dacă a finalizat evaluările miniștrilor și dacă ministrul Economiei, Claudiu Năsui, va fi remaniat, așa cum cer unii lideri PNL.

Premierul a adăugat că miniștrii sunt evaluați permanent și că prioritățile Guvernului sunt altele.

„În acest moment ne concentrăm pe un PNRR de succes, pe o campanie de vaccinare de succes, să revenim la normalitate și să avem o economie care explodează. Deja vedeți că estimările cu care am început anul deja se modifică, fiecare agenție de rating, instituție internațională vine și spune că lucrurile merg mai bine, estimează o creștere economică mai mare, ceea ce înseamnă investiții, ceea ce înseamnă locuri de muncă mai multe și așa mai departe”, a mai spus Florin Cîțu, care va ajunge astă seară la Bruxelles pentru negocierile privind PNRR.

Totuși, premierul nu a vrut să răspundă la o altă întrebare, privind prezența sa astăzi, la lucrările de infrastructură de la Satu-Mare, alături de ministrul de interne, Lucian Bode, și nu împreună cu ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă de la USR PLUS.

E. Stan