19.7 C
București
sâmbătă, 25 septembrie 2021 - 21:46

Florin Cîțu încă se mai roagă de USR PLUS să-și retragă moțiunea și să vină la negocieri

spot_img

Premierul Florin Cîțu a declarat că relația cu USR-PLUS nu este distrusă în totalitate, iar dacă parlamentarii formațiunii își retrag semnăturile de pe moțiunea de cenzură, atunci se pot așeza la masă pentru a discuta.

”Să te aliezi cu inamicul PNL, să vrei să dai jos propriul Guvern și apoi să zici că tu vrei să te întorci, așa nu merge. Se pot retrage semnăturile de pe moțiune ale celor de la USR-PLUS, iar ulterior putem discuta”, a mai spus Cîțu.

Florin Cîțu le reamintește celor de la USR PLUS că premierul trebuie nominalizat de PNL, astfel că partidul îl susține pe el în această funcție. Prim-ministrul le cere celor de la USR PLUS să pună un nou ministru al Justiției și să-și reia cu toții funcțiile.

La rândul lor, USR PLUS transmit că Dan Barna nu a avut niciun fel de discuție cu Cîțu și nu a stabilit nicio întâlnire cu acesta.

El a subliniat că moțiunea depusă de USR este “toxică”.

“Astăzi, în România, avem o coaliție toxică USR-PSD-AUR, care doresc să-și impună un nou premier. Înțeleg că domnul Ciolacu se erijează în soluția de premier a acestei alianțe toxice USR-PSD-AUR”, a mai declarat Florin Cîțu.

M. Nedelcu