19.1 C
București
luni, 20 septembrie 2021 - 1:47

Florin Cîțu: Este posibil ca Guvernul să pice pâna luna viitoare

spot_img

Premierul Florin Cîţu a anunțat că nu va pleca de la Palatul Victoria pentru că demisia sa din funcţie ar însemna că este “iresponsabil”, că este de acord să arunce “ţara în aer” în prag de iarnă. Însă, ia în calcul posibilitatea dărâmării Guvernului până luna viitoare.

“Asta ar însemna să fiu şi eu iresponsabil. Lumea trebuie să ştie că atunci când pleacă premierul, pleacă Guvernul. O demisie a premierului înseamnă că eu sunt de acord să arunc ţara în aer, să fiu eu cel iresponsabil. Nu voi fi niciodată iresponsabil. PNL este la guvernare, premierul este al PNL, suntem aici să discutăm, să găsim soluţii. Noi nu vom face ce a făcut PSD, nu vom arunca ţara în aer, nu ne vom da jos propriul Guvern. Niciodată PNL nu va susţine o moţiune împotriva propriului guvern, iar eu voi face aici exact ce am început. Am promis stabilizarea economiei anul trecut, am stabilizat economia, anul acesta avem creştere economică. Da, nu se vede încă în buzunarele românilor (…), ea se va vedea. Va trebui să continuăm să investim, altă soluţie nu avem. Nu sunt iresponsabil să las România fără Guvern în prag de iarnă”, a afirmat Cîţu, miercuri seară, la Digi24.

Întrebat dacă există posibilitatea dărâmării Guvernului până în octombrie, premierul a afirmat că este posibilă această variantă.

                                                                                                                  Adina Silav