0.3 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 15:36
No menu items!

Florin Cîțu continuă să nege evidențele și să-și protejeze consiliera

spot_img

Premierul Florin Cîțu continuă să nege evidențele și să-și protejeze consiliera care a transmis și semnat documentul cu antetul Guvernului, cu indicații către liderii PNL pentru susținerea sa la șefia partidului. 

Cîțu a insistat, miercuri, în conferința de presă susținută după ședința de Guvern, că documentul cu antetul Executivului folosit în interes politic nu este oficial atâta vreme cât nu este înregistrat. 

„Eu nu pot sa comentez doar pe baza documentelor oficiale. Să fie înregistrat. Documente oficiale înseamnă să fie înregistrate”, a fost precizarea lui Florin Cîțu, când a fost întrebat de jurnaliști despre autenticitatea documentului.

La insistențele jurnaliștilor, Cîțu a continuat în aceeași notă: “Eu, din funcția de premier pot comenta doar documente oficiale. Un astfel de document nu mi-a fost prezentat. Documente care apar în presă, editabile, nu pot să comentez”. 

Întrebat dacă a discutat cu consilierele sale, Florin Cîțu a răspuns sec: “Mulțumesc!”

“Dar pe document există semnătura electronică. (…)În proprietăți, autorul documentului este consiliera dumneavoastră”, au insistat jurnaliștii. 

“Cred că înțelegem diferit semnătura electronică. În Guvern nu avem semnătură electronică”, a continuat Cîțu, evitând un răspuns și negând evidențele.

Raluca Dan