9.3 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 23:50

Florin Cîțu a plecat din nou din fața ziariștilor, în Parlament. Guvern: “A considerat că afirmațiile sale nu sunt de interes”

spot_img

Florin Cîțu a plecat dintr-o conferință de presă, marți, deranjat de întrebările ziariștilor despre ce alianțe poate face PNL.

„Mulțumesc mult de tot, nu putem să discutăm în acest stil”, a spus Florin Cîțu și a plecat din fața ziariștilor.

Florin Cîțu nu a fugit de întrebările reporterilor, ci a considerat că afirmațiile sale nu sunt de interes pentru jurnaliști, a transmis Guvernul după o oră.

„Facem precizarea că premierul Florin Cîțu a întrerupt declarația de presă desfășurată la Palatul Parlamentului, considerând că afirmațiile sale nu mai sunt de interes pentru jurnaliști. Premierul nu a fost deranjat de atitudinea reporterilor, nu a fugit de întrebările acestora, arătând ca de fiecare dată deschidere față de reprezentanții mass-media”, a transmis Executivul.

La sfârșitul lunii mai, prim-ministrul Florin Cîțu a ieșit la briefing, după ședința de guvern, dar a refuzat, a treia zi consecutiv, să răspundă la întrebările jurnaliștilor. Cu două zile înainte a fugit de ziariști la sediul PNL și în Parlament.

Marilena Nedelcu