30.4 C
București
sâmbătă, 23 septembrie 2023 - 19:45
No menu items!

VIDEO. Florin Cîțu a ajuns și el la congres: „Sunt mulți liberali care nu participă azi”

spot_img

Florin Cîțu a ajuns și el, sâmbătă, puțin după ora 10.00, la congresul PNL de la Romexpo. El a precizat, răspunzând întrebărilor jurnaliștilor, că sunt mulți liberali care nu participă la congresul de sâmbătă, în urma căruia, partidul va fi unul mai unit. În ceea ce privește protestele care au loc în zona Romexpo, Cîțu a susținut că este normal ”ca opoziția să strige”.

”A fost o cursă dificilă, este adevărat, însă una bună pentru PNL. După ziua de azi, PNL va fi mai puternic, mai unit și mai pregătit. Știu că este un Congres cu un număr limitat de participanți, dar acest Congres este pentru toți liberalii.

Avem opoziție și asta face opoziția. AUR, USR, PSD sunt în opoziție și este normal ca opoziția să strige. Noi susținem libertatea de opinie”, a adăugat Cîțu. 

„Românii i-au trimis 4 ani în opoziție pe cei de la PSD. O să fie trimiși în opoziție și în 2024. (…)Această criză a fost generată de cei de la USR-PLUS. PNL o să fie mai unit ca niciodată. Ce am promis am făcut. Noi facem ceea ce spunem.

Este o competiție liberă. Cine vrea să participe putea să participe”, a continuat Florin Cîțu.

Raluca Dan