23.8 C
București
miercuri, 16 iunie 2021 - 13:58

Florin Cîțu l-a sunat pe Marcel Ciolacu. Ce au vorbit

spot_img

Președintele PSD a anunțat, vineri, că a vorbit cu premierul Florin Cîțu, care l-a sunat să stabilească o întâlnire privind prezentarea PNRR în Parlament.

Marcel Ciolacu a spus că este salutară decizia premierului de a prezenta PNRR în Parlamentul României, așa cum a cerut PSD şi îi va propune şefului Guvernului să îi pună la dispoziţie toţi specialiştii PSD de care are nevoie pentru a fi finalizat Planul.

„Am avut o discuţie telefonică cu prim-ministrul pentru a avea o întâlnire săptămâna viitoare ca să stabilim principiile şi mecanismele cele mai bune pentru abordarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Credem că este cel mai bun lucru faptul că prim-ministrul României a ajuns la concluzia că nu este un PNRR al Guvernului sau al unei coaliţii, este Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României. În toată Europa, PNRR a fost prezentat în Parlament”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat într-o conferinţă de presă susţinută vineri la Sâmbăta de Sus, judeţul Braşov.

Întrebat dacă a fost sunat de premier sau invers, liderul PSD a replicat: „V-am răspuns. Am avut o discuţie telefonică cu premierul. Prim-ministrul României a iniţiat apelul. Era şi greu să sun eu. Noi suntem în opoziţie, nu vrem să deranjăm premierul”.