23.1 C
București
duminică, 4 iunie 2023 - 20:24
No menu items!

Fiul unui actor celebru consumă droguri de la 12 ani

spot_img

Indio Downey, fiul lui Robert Downey Jr., a fost convins să se interneze într-o clinică de dezintoxicare, după ce a fost arestat pentru posesie de cocaină

indio-downey

Indio Downey, fiul lui Robert Downey Jr., consumă droguri de la vârsta de 12 ani, iar actorul american l-a convins să se interneze într-o clinică de dezintoxicare, după ce, duminică, acesta a fost arestat pentru posesie de cocaină, în West Hollywood, California.

Robert Downey Jr., care, la rândul său, s-a luptat cu dependenţa de droguri şi alcool, şi-a însoţit fiul cel mare, în vârstă de 20 de ani, la clinica de dezintoxicare Cliffside din Malibu, California, după ce acesta a fost arestat de poliţie pentru posesie de cocaină, în West Hollywood, California, conform contactmusic.com.

Indio consumă droguri precum heroina şi cocaina de opt ani„, a declarat un apropiat al familiei Downey pentru MailOnline, care a precizat că, deşi Indio Downey nu a fost foarte încântat să se interneze în clinică, avocaţii familiei insistă că acest lucru l-ar putea ajuta în timpul procesului.

Avocaţii tatălui său speră să se poată ajunge la o înţelegere când va veni vremea procesului„, a spus aceeaşi sursă.

Robert Downey Jr., care mai are un fiu în vârstă de doi ani, Exton, cu soţia lui, Susan, a emis un comunicat în cursul zilei de luni, în care susţine că fiul său „probabil a moştenit” înclinaţia sa pentru consum de stupefiante şi spune că acesta beneficiază de tot sprijinul familiei.

Există un mare sprijin şi înţelegere din partea familiei şi suntem hotărâţi să facem front comun cu el şi să îl ajutăm„, a spus actorul american.

Robert Downey Jr., la rândul său, a avut mari probleme cauzate de dependenţa de droguri şi alcool, în urmă cu 20 de ani. În acea perioadă, starul american a fost internat de multe ori în clinici de dezintoxicare, dar a ajuns şi de câteva ori în arestul poliţiei şi chiar la închisoare.

Robert Downey Jr. este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale şi a primit două nominalizări la Oscar, pentru rolul principal din „Chaplin”, în 1992, şi pentru cel secundar din „Furtună tropicală” în 2009. Starul american a impresionat publicul şi criticii de cinema cu rolurile din „Air America”, „Născuţi asasini”, „The Outsider”, „Săruturi şi focuri de armă/ Kiss Kiss Bang Bang”, „Noapte bună şi noroc!/ Good Night, and Good Luck”, „Incredibilul Hulk”, trilogia „Iron Man”, cele două pelicule din seria „Sherlock Holmes” şi filmul SF „Răzbunătorii/ The Avengers”.

Robert Downey Jr. ocupă primul loc în topul celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood în 2013, cu onorarii care au totalizat anul trecut aproximativ 75 de milioane de dolari, potrivit unui clasament realizat de Women’s Media Center şi publicat în luna februarie.

R.D.