21.4 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 17:05

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, pe urmele tatălui. Victorie în 18 secunde în octagon

spot_img

Fiul titratului campion român Cătălin Zmărăndescu a repurtat două victorii de palmares, în Marea Britanie, avându-l ca antrenor chiar pe tatăl său.

Mihai Zmărăndescu a luptat în ring în două gale, una de box, alta de MMA (Mixed Martial Arts). În prima gală, din 10 martie, la Circus Tavern, s-au luptat la box sportivii antrenați de Cătălin Zmărăndescu, la Zmărăndescu Sports Academy: Janos Csukas la categoria peste 100 kilograme, Valentin Mogos – 92 kilograme, Mihai Zmărăndescu – 80 kilograme, Alex Rus – 57 kg și Denis Sabău – 60 kg. Janos Csukas și-a apărat cu succes titlul de campion, iar Valentin Mogoș și Mihai Zmărăndescu au câștigat fiecare lupta în ring.

În cea de-a doua gală, de MMA, de a doua zi, la Sala Troxy, au urcat în ring Janos Csukas la categoria de peste 100 de kilograme, care a pierdut în a doua repriză, Mihai Zmărăndescu, la categoria 75 kilograme, care a câștigat exemplar încă din prima repriză, încheind lupta în secunda 18, și Alexandru Burtilă, la categoria 75 de kilograme, care a câștigat la puncte.

FOTO: Paul Regan Photography

Andi Topală