16.6 C
București
duminică, 1 octombrie 2023 - 8:19
No menu items!

Fiul lui Andrei Pleșu, cercetat într-un dosar cu droguri

spot_img

Procurorii Serviciului Teritorial Iași al DIICOT au făcut vineri, 5 aprilie, mai multe percheziții domiciliare în Iași și București într-un dosar în care cei vizați sunt suspecți de trafic de droguri de risc.

Polițiștii antidrog au descoperit la percheziții 500 de grame de rezină cannabis, alte ustensile folosite la cultivare, cântare electronice, grindere pentru mărunțit canabisul, pastile ecstasy, ciuperci halucinogene.

În București percheziții s-au făcut și la locuința lui Mihai Pleșu care riscă să fie pus sub urmărire penală nu doar pentru deținere de droguri în vederea în consumului ci și pentru trafic de droguri de risc, decizia finală urmând să o ia procurorii DIICOT Iași după ce vor audia toate persoanele vizate de dosar, au declarat surse judiciare.

În dosarul în care s-au făcut percheziții la fiul lui Andrei Pleșu procurorii DIICOT Iași au în vizor și un cetățean britanic, Perry Simon Mark, dar și alți cetățeni români: Sabina Gosav, Cătălin Silviu Lucaci, Victor Foca, Florin Ioan Alupi, Tiberiu Daniel Bucurescu și Gheorghe Carp.

Cristi Ciupercă