10.9 C
București
duminică, 28 februarie 2021 - 20:35

Fiul fostului șef al IPJ Prahova, arestat pentru înșelăciune și eliberat rapid UPDATE

Fiul fostului șef al IPJ Prahova, arestat pentru înșelăciune
vestic

Florin Bach, fiul fostului fostului șef al IPJ Prahova, Iulian Bach, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, acesta fiind cercetat în patru dosare penale.

Bach este cercetat de ofițerii de la Serviciul pentru Investigarea Fraudelor din cadrul IPJ Prahova, în patru dosare, el fiind reținut și ulterior arestat preventiv sub acuzațiile de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, folosirea cu rea credință a bugetului societății și reținerea și negirarea către bugetul consolidat al statului a impozitelor cu reținere la sursă.

Prejudiciul pe care Florin Bach l-a creat bugetului de stat este de 1.702.800 de lei.

Florin Bach a fost reținut, marți, pentru 24 de ore, instanța de judecată enunțând, miercuri, mandat de arestare preventivă pe numele său pentru o perioadă de 29 de zile.

UPDATE

Reţinut marţi şi arestat preventiv miercuri, fiul fostului șef al IPJ Prahova a fost pus în libertate joi după-amiază de Tribunalul Prahova, care a admis recursul la măsura arestării preventive şi a impus măsura interdicţiei de a părăsi localitatea pe numele lui Florin Bach, acuzat de înşelăciune.

Potrivit reprezentanţilor Tribunalului Prahova, instanţă la care s-a judecat recursul, magistraţii au admis recursul lui Florin Bach şi au dispus punerea în libertate a acestuia.

A.V.