11.5 C
București
marți, 2 martie 2021 - 15:28

Fiul fostului şef al IPJ Prahova, acuzat de fals şi înşelăciune într-un nou dosar penal

Florin Mădălin Bach, fiul fostului şef al IPJ Prahova Iulian Bach, este cercetat penal într-un nou dosar, sub acuzaţiile de fals, uz de fals şi înşelăciune. Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale au făcut, vineri, o percheziţie la locuinţa acestuia, care a durat câteva ore.

Surse judiciare, citate de Mediafax, au precizat că percheziţia făcută la locuinţa lui Bach a fost efectuată în cadrul unei operațiuni în timpul căreia au avut loc 16 percheziții în judeţele Prahova şi Dâmboviţa, la persoane suspectate de comiterea mai multor infracţiuni investigate în trei dosare penale.

Florin Bach este cercetat într-un dosar penal în care este suspectat de fals, uz de fals şi înşelăciune. El este acuzat că în cursul acestui an ar fi falsificat documente care conţin datele de identificare ale unei firme, documente pe baza cărora a cumpărat aparatură electronică în valoare de 5.000 de lei pe care nu a mai achitat-o.

Acesta nu este primul dosar penal în care fiul fostului şef al IPJ Prahova este cercetat. La sfârşitul lunii ianuarie, Florin Bach a fost arestat preventiv într-un dosar de înşelăciune cu un prejudiciu stabilit la 2.800 de lei.

R.D.