8 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 22:47
No menu items!

Firme din grupul Grampet, controlat de Gruia Stoica, în procedură de executare silită la 30 iunie 2013

spot_img

Grampet Service și Transbordare Vagoane Marfă, firme ale grupului Grampet controlat de omul de afaceri Gruia Stoica, aveau la data de 30 iunie 2013 obligații restante la bugetul de stat în valoare de 463.082 lei, iar împotriva lor s-a început procedura de executare silită, arată datele de pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).

Potrivit hotnews.ro, cele doua firme apar în lista contribuabililor mici și mijlocii cu obligații restante la bugetul de stat, disponibilă pe site-ul ANAF. Grampet Service apare cu obligații restante în valoare de 404.978 lei, iar Transbordare Vagoane-Marfa cu obligații restante către buget în valoare de 58.104 lei.

Conform datelor grupului Grampet, Grampet Service, membră a Grupului Grampet are o tradiție de 10 ani pe piața de reparatie a materialului rulant. Principalele activități sunt repararea și inspecția vagoanelor de marfă, revizia tehnică a trenurilor precum si întreținerea și repararea căii ferate.

Datele de la Ministerul de Finante indică faptul că în 2012, Grampet Service a avut o cifră de afaceri de 25.825.946 lei și un profit net de 743.977 lei. Compania avea un număr mediu de 428 de salariați.

Cea de-a doua firmă, Transbordare Vagoane Marfă, membră a Grupului Grampet, realizează activități de transbordare a vagoanelor de marfă la frontiera Uniunii Europene cu Ucraina și Republica Moldova.

Conform datelor de la Ministerul de Finanțe, Transbordare Vagoane Marfă a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 5.559.060 lei și un profit net de 128.588 lei. Compania avea un număr mediu de 108 salariați în 2012.

ANAF a anunțat luni ca societatea GRUP FEROVIAR ROMAN S.A. (GFR SA) nu figurează în bazele de date ale ANAF cu sechestre instituite, conturi blocate și nici nu figurează pe lista datornicilor publicată pe site-ul instituției.

Sursa Zilei a dezvăluit luni că o parte din averea omului de afaceri Gruia Stoica se află sub sechestru.