-1.2 C
București
joi, 27 ianuarie 2022 - 4:51
No menu items!

Firea: Dragnea nu acceptă ca cineva din administrație să aibă succes

spot_img

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că Liviu Dragnea nu acceptă ca vreun om din PSD să aibă succes în administrația locală și merge pe principiul „eu te-am făcut, eu te omor”. Firea a explicat, duminică seara, la Realitatea TV, că s-a supărat din cauza faptului că mulți cunosc această situație ca și ea, îi dau dreptate în privat, dar în public nu o apără, scrie stiripesurse.ro.

În replică la declarațiile lui Liviu Dragnea, de la Antena 3, primarul Gabriela Firea a susținut, la Realitatea TV, că simte cum liderul PSD „merge pe principiul eu te-am făcut, eu te omor”. „La toate rugămințile mele de a nu se mai comporta în acest fel, atât cu mine ca primar general, cât și cu bucureștenii, cât și cu alți colegi din țară. Dumnealui ne reproșează că îndrăznim să avem un punct de vedere, dar uităm că dumnealui ne-a propus. Păi dacă m-a propus candidat, atunci de ce nu sprijină să îndeplinim ceea ce împreună am promis românilor și bucureștenilor? Dacă el ne-a făcut, el ne omoară politic și administrativ nu cred că este normal ca noi să stăm cu mâna în sân și noi să ne acceptăm pur și simplu ca un destin implacabil toată viziunea domnului Dragnea despre administrație și politică. M-am apărat pentru că nu m-a apărat nimeni”, a spus Firea, potrivit Realitatea.

Gabriela Firea consideră că Liviu Dragnea nu acceptă ca un primar să aibă succes în administrația locală.

„Domnul Dragnea nu acceptă ca vreun politician din PSD, din preajma dominei sale, să aibă succes în administrație sau în politică. Cred că un lider și un manager trebuie, în primul rând, să clădească echipe, să aibă în jur oameni capabili și nu să subminese și autoritatea și prestigiul celor din jur pentru a ieși domnia sa la lumină. Au mai fost alte câteva două-trei episoade să spunem de mai mică anvergură la care am vrut să recționez, dar am spus ca și ceilalți colegi, haide să fiu solidară, să mai iertăm și de această dată, să fim uniți, să nu sufere echipa”, mai spune Firea.

Valeriu Motoc