27 C
București
duminică, 1 octombrie 2023 - 18:49
No menu items!

Finlanda, care se pregătește de intrarea în NATO, face mișto de mișcările trupelor ruse din apropierea graniței comune

spot_img

Finlanda, care se pregătește de aderarea la alianța NATO a pregătit imagini pentru trupele rusești care desfășoară mișcări în apropierea granițelor sale. Videoclipul conține indicații pentru „fermierii” care au nevoie de indicații pentru a tracta tancurile rusești, aluzie la numeroasele imagini apărute în spațiul public cu fermierii ucraineni care fac același lucru. Există tractoare care sunt periculoase pentru echipamentele rusești, scrie onet.pl

Recent, Finlanda și Suedia au anunțat că intenționează să adere la NATO, iar reacția Rusiei a venit imediat. Trupe ale armatei ruse au început să fie alocate în apropierea graniței ruso-finlandeze.

Ca răspuns la imaginile cu echipamentele militare rusești care se apropie de granița lor, finlandezii au decis să dea dovadă de simț al umorului și și-au trimis, de asemenea, „echipamentul special” către graniță în cazul unei posibile invazii – tractoare. De asemenea, a fost creat un videoclip special de instruire în care explică cum se remorchează corect echipamentul militar rus capturat.