6.1 C
București
luni, 25 octombrie 2021 - 7:58

Finala Halep – Sharapova, la cinematograful în aer liber din Herăstrău

spot_img

Finala de la Roland Garros va putea fi urmărită, în direct, în Capitală, la cinematograful în aer liber din parcul Herăstrău

halep_sharapova

Finala feminină a turneului de tenis Roland Garros, în care se vor întâlni, sâmbătă după-amiază, românca Simona Halep şi rusoaica Maria Şarapova, va putea fi urmărită în direct, în București, pe ecranul cinematografului în aer liber din parcul Herăstrău, potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei.

Accesul la cinematograful CineParK – amenajat în Herăstrău de Primăria Capitalei, prin CreArt – se face prin intrarea Charles de Gaulle.

Astfel, sâmbătă, începand cu ora 16.00, in cadrul CineParK, toţi bucureştenii vor putea urmări pe un ecran de mari dimensiuni meciul anului, finala de la Roland Garros“, se mai arată în comunicat.

Simona Halep a învins-o, joi, pe jucătoarea germană Andrea Petkovic, în semifinalele turneului de la Roland Garros, și s-a calificat în finală, unde o va întâlni, sâmbătă, pe rusoaica Maria Sharapova.

Halep este prima româncă din ultimii 34 de ani care joacă finala turneului de Grand Slam organizat în Franţa. De luni, Simona Halep va urca pe locul al treilea în clasamentul mondial feminin (WTA), după americanca Serena Williams şi chinezoaica Na Li.

D.M.