8.1 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 18:49
No menu items!

Filmările la „Fast & Furious 7”, întrerupte după moartea lui Paul Walker, vor fi reluate

spot_img

Fast-and-furious-5-film (13)

Filmările la lungmetrajul “Furios şi iute 7”, care au fost întrerupte în urma decesului actorului Paul Walker, vor fi reluate, iar pelicula va fi terminată, a anunţat, vineri, regizorul James Wan, potrivit dailymail.co.uk.

James Wan, un cineast malaezian stabilit în Australia, care a început filmările la “Furios şi iute 7” în luna septembrie, a declarat pentru site-ul tmz.com că va continua acest proiect, deşi întreaga echipă este “extrem de tristă şi afectată” de moartea lui Paul Walker, interpretul personajului Brian O’Conner (un fost agent FBI, care iubea maşinile de curse) în cinci din cele şase filme ale francizei.

Filmul urma să fie lansat pe 11 iulie 2014, însă după decesul lui Paul Walker pe 30 noiembrie, studiourile Universal au anunțat întreaga echipă că filmările vor fi întrerupte pentru o perioadă nedeterminată.

Producătorii filmaseră deja 55 de zile pentru pelicula “Furios şi iute 7” şi mai aveau nevoie de încă 25 de zile de filmare. Cele mai multe dintre zilele rămase de filmat necesitau prezenţa actorului Paul Walker.

Nu se cunoaște încă ce abordare va avea James Wan în legătură cu terminarea filmului, dar potrivit unor surse acesta ar putea rescrie scenele finale, fără Paul Walker, sau chiar ar putea relua filmările de la capăt, folosind un alt actor principal.

Franciza “Furios şi iute”, care a avut până acum încasări de peste 2 miliarde de dolari, este una dintre cele două francize importante, alături de seria “Sunt un mic ticălos/ Despicable Me”, care a contribuit la redresarea studiourilor Universal Pictures în ultimii ani.

Actorul american Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din franciza “Furios şi iute/ The Fast and The Furious”, a murit, pe 30 noiembrie, într-un accident de automobil, în Santa Clarita, California.

C.A.