21.9 C
București
vineri, 2 iunie 2023 - 10:52
No menu items!

Filialele PSD Bacău și Iași îl susțin pe Liviu Dragnea. UPDATE

spot_img

Filialele Partidului Social Democrat din Iaşi şi Bacău au anunţat că îl susţin pe Liviu Dragnea. Contextul declaraţiilor făcute de liderii celor două filiale este legat de faptul că şeful PSD este contestat de o serie de personaje din PSD, reunite în jurul lui Paul Stănescu.

Aşa cum arată portalul g4media.ro, Maricel Popa, liderul filialei PSD Iaşi, a scris pe propria pagină de Facebook că rămâne alături de Liviu Dragnea.

”PSD Iași susține conducerea PSD și programul de guvernare”.

Există şi un comunicat oficial al filialei judeţene, postat, la rândul său pe pagina de Facebook a acestei organizaţii.

”În cadrul Biroului Permanent Județean, întrunit astăzi, s-a stabilit, în unanimitate, să i se acorde mandat președintelui PSD Iași, Maricel Popa, pentru susținerea actualei conduceri PSD, dar și continuării programului de guvernare.

Mandatul primit a fost de susținere a conducerii PSD și, bineînțeles, a guvernării.

În comunitățile rurale sunt în lucru proiectele din cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL), etapa a II-a.

Primarii din județ vor liniște și continuitate pentru a putea finaliza aceste proiecte, așa cum s-au angajat în fața locuitorilor pe care îi reprezintă”, arată filial PSD Iaşi.

Acelaşi mesaj a venit şi din partea şefului PSD Bacău, Dragoş Benea. Acesta a declarat că “PSD Bacău este, fără echivoc, de partea lui Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă.

Dragoş Benea a refuzat, zilele trecute, să semneze scrisoarea de convocare a CEX+ului, iniţiativă venită din partea aşa+numiţilor rebeli reuniţi în jurul lui Paul Stănescu.

Benea a declarat că priorităţile sale în acest moment sunt legate de rezolvarea unor probleme stringent din judeţul pe care îl reprezintă, ca senator.

Este vorba despre Rezerva de Apă a orașului, finalizarea Spitalului Municipal, construirea centurii orașului şi a Insulei de Agrement, plus un stadion nou.

Dragoș Benea a precizat, pentru MEDIAFAX, că a participat, luni, la o întâlnire cu președințiii organizațiilor județene PSD din Iași (Maricel Popa), Neamț (Ionel Arsene) și Botoșani (Doina Fedorovici). „Au mai fost președinții de la Iași, Neamț și Botoșani”, a afirmat liderul PSD Bacău. Întrebat dacă cei patru lideri județeni îl susțin în continuare la șefia PSD pe Liviu Dragnea, Benea a răspuns afirmativ: „Da”.

Valeriu Motoc