28.9 C
București
miercuri, 6 iulie 2022 - 19:45
No menu items!

Fiicele educatoarei din Bucureşti, ucisă de soţ, cer daune de cinci milioane de euro

spot_img

Fiicele criminalului Valentin Faur, cel care vara trecută şi-a ucis soţia, o educatoare din Bucureşti, cer daune de cinci milioane de euro.

Fiicele şi rudele Lilianei, educatoarea ucisă, au solicitat în instanţă daune morale şi materiale în valoare de cinci milioane de euro şi s-au constituit părţi civile în dosar, potrivit Antena 3.

Cele două fiice cer de la tatăl lor, Valentin Faur, câte un milion de euro fiecare. Instanţa va decide, la finalul procesului, daca sumele vor rămâne cele solicitate sau vor fi modificate.

Recent, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au decis să trimită în judecată dosarul crimei.

În vârstă de 48 de ani, Liliana a fost ucisă după ce soţul ei, faţă de care avea un ordin de protecţie, a intrat peste ea în casă şi a înjunghiat-o în inimă. Totul s-a întâmplat pe 12 august 2021 în apartamentul femeii din zona spitalului Fundeni din Bucureşti.

Drama Lilianei începuse cu mult timp înainte, spun rudele, iar soţul ei, Valentin Faur, ar fi terorizat-o ani la rând. Un bilet scris de criminal a fost găsit de anchetatori în casa în care Liliana a fost ucisă, semn că acesta a planificat crima.

Valentin Faur riscă acum ani grei de închisoare.

                                                                                                                  Adina Silav