26.8 C
București
marți, 3 august 2021 - 12:58

Fiica Madonnei se distrează pe Coasta de Azur FOTO

spot_img

Lourdes Leon, fiica în vârstă de 16 ani a Madonnei, a fost surprinsă de paparazzi, pe Coasta de Azur (Franța), în timp ce se îndrepta spre plajă alături de doi prieteni.

foto: dailymail.co.uk

În fotografii Lourdes apare îmbrăcată în pantaloni scurţi, un maieu mulat şi sutien de baie care se observă de sub bluza decoltată. Adolescenta se afla în timpul unei plimbări spre plaja din Coasta de Azur, alături de doi băieţi.

Tânăra de 16 ani şi-a prins părul într-un coc de balerină şi şi-a păstrat accesoriile într-un număr cât mai mic, scrie dailymail.co.uk. Cei trei prieteni s-au oprit pentru o gustare la un restaurant local, unde au băut suc şi apă înainte să plece spre plajă.

Lourdes, care se întoarce la studii pe 9 septembrie la Liceul LaGuardia (școală de muzică, artă şi arte de interpretare) din New York City, îşi petrece vacanţa pe Riviera franceză împreună cu mama ei, Madonna, şi fraţii Rocco, Mercy şi David.

Lourdes Leon s-a născut în octombrie 1996 dintr-o relaţie pe care Madonna a avut-o cu antrenorul ei personal Carlos Leon, timp de patru ani, între 1994 şi 1998. Ea mai are trei fraţi: Rocco (născut din relaţia Madonnei cu regizorul Guy Richie), David şi Mercy, doi copii adoptaţi din Malawi.

R.D.