15.9 C
București
luni, 27 septembrie 2021 - 3:16

Fiica lui Whitney Houston, în comă indusă. Tânăra artistă, la un pas să moară ca şi mama ei

spot_img

Bobbi Kristina Brown a fost descoperită în stare de inconştienţă în cada din reşedinţa sa din Roswell, sâmbătă dimineaţă

whitney_houston_bobbi_kristina_brown

Bobbi Kristina Brown, fiica artiştilor Whitney Houston şi Bobby Brown, a fost plasată de medicii americani în comă indusă din cauza unei inflamaţii la nivelul creierului, după ce a fost descoperită în stare de inconştienţă în cada din reşedinţa sa din Roswell, sâmbătă dimineaţă.

Tânăra vedetă americană, în vârstă de 21 de ani, a fost transportată de urgenţă la un spital din apropiere, unde medicii au reuşit să îi stabilizeze funcţia respiratorie. Bobbi Kristina Brown a fost internată la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului North Fulton din Roswell, un oraş aflat în apropiere de Atlanta, potrivit variety.com.

Nick Gordon, soţul lui Bobbi Kristina Brown, şi un prieten al cuplului au fost aceia care au descoperit-o pe Bobbi Kristina Brown în cada din sala de baie, sâmbătă, la ora locală 10.30. Tânăra era cu faţa în jos, într-o cadă plină cu apă şi nu prezenta semne vitale.

Cei doi au telefonat imediat la numărul telefonic pentru urgenţe (911) şi au început imediat manevrele de resuscitare, pe care le-au continuat până la sosirea medicilor şi a echipajelor de poliţie.

Poliţia americană a declarat că acest caz face obiectul unei anchete aflate în curs de desfăşurare. De asemenea, poliţia americană a efectuat o percheziţie în reşedinţa tinerei, căutând droguri, dar nu a descoperit astfel de substanţe, potrivit TMZ.com.

În urmă cu aproape trei ani, pe 11 februarie, mama lui Bobbi Kristina, renumita cântăreaţă americană Whitney Houston, a fost descoperită decedată într-o cadă din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar câteva ore înainte de a participa la o petrecere organizată cu ocazia premiilor Grammy.

Autopsia a dezvăluit faptul că artista s-a înecat în cadă, “în apă extrem de fierbinte”, care avea o adâncime de doar 30 de centimetri. Biroul de medicină legală din Los Angeles a stabilit că decesul cântăreţei a reprezentat o “moarte accidentală prin înecare”, iar printre factorii care au contribuit la deces s-au aflat “o maladie cardiacă şi consumul de cocaină”.

Bobbi Kristina Brown este singurul copil al celebrei cântăreţe. Ea s-a născut în 1993, în timpul căsătoriei lui Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, de care artista a divorţat în 2007.

Bobbi Kristina a devenit cunoscută publicului american la jumătatea anilor 2000 graţie reality show-ului “Being Bobby Brown”, în care a apărut adeseori alături de părinţii ei.