24.3 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021 - 14:27

Fiica lui Ioan Crișan, prima declarație: “Sunt șocată. Nu a primit mesaje de amenințare, nu era stresat”

spot_img

Fiica lui Ioan Crișan, omul de afaceri mort în atentatul cu bombă de la Arad a vorbit pentru prima oară de la prodecerea tragediei. Femeia a stat de vorbă cu jurnaliștii Antena 3 și le-a spus că tatăl ei nu era deloc stresat și niciodată nu primise mesaje de amenințare.

“Sunt șocată de ce s-a întâmplat. Tata nu vorbea cu nimeni. Nu a primit niciodată mesaje de amenințare, nu era stresat, nu avea probleme cu nimeni. Într-adevăr, el a avut o pană la mașină și timp de câteva zile a avut mașina în hală. În săptămâna dinaintea accidentului, a dus mașina în service” a spus fiica lui Ioan Crișan, afaceristul ucis în Arad, pentru Antena 3.

Conform acesteia, mașina tatălui său a fost în hala de pește mai multe zile, iar când a fost cu ea într-o vulcanizare, a avut o pană și nu a stat mai mult de 20 de minute.

Totuși, imaginile de pe camera de supraveghere care au intrat în posesia anchetatorilor nu lasă loc de îndoială că bomba nu a fost ampalsată cât timp mașian s-a aflat în service sau vulcanizare. 

Toți suspecții din dosar sunt români

Pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere și a declarațiilor date de martori și cunoscuții omului de facaeri, polițiștii au realizat un cerc de suspecți. Potrivit unor surse din anchetă, citate de Antena 3, toți suspecții din dosar sunt români.

Ioan Crișan, cel mai cunoscut om de afaceri din zonă și singurul proprietar din România a unei crescătorii de somni africani a murit sâmbătă după ce mașina în care se afla a sărit în aer. Cel mai probabil, bomba care era amplasată sub scaunul șoferului a fost detonata printr-o telecomandă de la distanță, nu mai mare de 50 de metri, spun specialiștii.