4.4 C
București
marți, 2 martie 2021 - 9:46

Fiica lui Bill Gates, după ce s-a vaccinat anti-Covid: “Din păcate, nu mi-a implantat în creier geniul…”

Studentă la Medicină în New York, Jennifer Gates, fiica în vârstă de 24 de ani a miliardarului Bill Gates, fondatorul Microsoft, a anunţat pe contul său de Instagram că a primit prima doză a unui vaccin bazat pe ARN mesager şi a publicat o fotografie alături de un text în care îşi exprimă recunoştinţa pentru oamenii de ştiinţă, medicii şi experţii care „au făcut posibilă această realizare în medicina modernă”.

„A trecut mai mult de un an de când SARS-CoV-2 a apărut şi acum avem mai multe soluţii, inclusiv imunizarea, pentru a ne ajuta să protejăm oamenii şi comunităţile”, a mai scris ea.

„Sunt mai mult decât privilegiată să primesc prima doză prin care ARNm îmi învaţă celulele să clădească un răspuns imun la virus. Ca student la Medicină şi medic în devenire, sunt recunoscătoare că îmi va oferi protecţie şi siguranţă pentru munca mea viitoare”, a susținut Jennifer Gates.

Ea i-a îndemnat pe cei peste 357.000 de utilizatori Instagram care îi urmăresc contul să primească vaccinul când va fi posibil și a adăugat: „Cu cât mai mulţi oameni imunizaţi, cu atât vor fi comunităţile noastre mai sigure pentru toată lumea”.

În final, Jennifer Gates a spus: „Voi purta în continuare o mască (sau două) după ce voi primi a doua doză. Din păcate, vaccinul NU mi-a implantat în creier geniul tatălui meu. Măcar de-ar fi avut ARNm această putere…”.