13.4 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021 - 11:56

Fiica Angelinei Jolie joacă alături de mama sa în filmul „Maleficent” – VIDEO

spot_img

angelina jolie maleficient

Angelina Jolie joacă rolul reginei Maleficient în adaptarea Disney din 1959 a animaţiei „Frumoasa din pădurea adormită“. Regina cea rea aruncă un blestem asupra fiicei regelui, după ce armata acestuia invadează pădurea în care ea a trăit. Alături de Angelina, joacă Vivienne, fiica acesteia, care o va interpreta pe micuța prințesă Aurora, cea care devine frumoasa din pădurea adormită.

Regia este semnată de Robert Stromber, actriţele britanice Imelda Staunton şi Lesley Manville sunt ursitoarele Prinţesei Aurora, jucată de Elle Fanning.

Întrebată fiind de criteriul prin care a ales-o pe Vivienne să joace acest rol, Angelina a răspuns că ea a fost singura fetiță căreia nu i-a fost frică de coarnele pe care le-a purtat la filmări.
„A trebuit să fie un copil căruia să nu îi fie frică de mine, să îi placă de mine și să nu fie speria de coarnele, de ochii și de ghearele mele. Toți ceilalți au fost îngroziți. Așa că a trebuit să fie Viv”, a spus Angelina pentru popwatch.ew.com.

Costumele sale i-au îngrozit însă pe ceilalți copii ai săi: „Atunci când Pax m-a văzut pentru prima oară îmbrăcată așa, a fugit supărat. Am crezut că glumește, așa că m-am dus după el și l-am urmărit, până l-am găsit plângând”.

Filmul va fi lansat în cinematografe pe data de 30 mai.

C.A.