14.6 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 16:39

Fifor, către Iohannis: Președintele poate rezolva problema votului în diaspora împreună cu ambasadorii pe care îi conduce

spot_img

Președintele Consiliului Național al PSD și purtător de cuvânt al partidului, Mihai Fifor, îi recomandă preşedintelui Klaus Iohannis o soluție la îndemână pentru rezolvarea problemei voturilor din diaspora.

„Acum două zile, președintele Iohannis cerea Guvernului și Parlamentului să lucreze intens pentru rezolvarea rapidă a problemelor votului din diaspora. Nu știa probabil că noi deja lucram”, scrie Mihai Fifor pe Facebook.

„In aceasta linie, a indemnului la munca de indata, nu ar fi rau să stabilească dânsul, împreună cu ambasadorii pe care îi conduce, numărul suplimentar de secții de votare și locurile în care să fie organizate, urmând ca Guvernul să asigure finanțarea.

Speram să nu refuze, pentru că ar fi greu să le explice celor din diaspora de ce nu vrea să se implice. Să numărăm, deci, câte zile îi vor trebui președintelui ca să comunice câte noi secții ar trebui și unde să fie ele organizate”, a spus purtătorul de cuvânt al PSD.

Valeriu Motoc