2.5 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 8:57
No menu items!

Fetiță de cinci ani, dispărută la Brașov. Ofițeri de la București, trimiși să ajute la căutări

spot_img

copil_disparut

O fetiță în vârstă de cinci, care a dispărut miercuri după-amiază, din comuna Hârseni, satul Măliniș, județul Brașov, este căutată de polițiști de 24 de ore. Vineri, șeful Poliției Române, chestorul Petre Tobă, a trimis, în sprijinul anchetatorilor, o echipă de ofițeri specialiști de la Direcția de Investigații Criminale a IGPR.

Potrivit primelor informații furnizate de polițiști, copila – Claudia Nicoleta Grancea – a fost lăsată nesupravegheată, miercuri, pe o bancă situată în localitate Mărgineni, de către unchiul ei. Miercuri, în jurul orei 16:30, unchiul minorei a observat dispariţia acesteia şi a căutat-o împreună cu familia, până în jurul orei 20.30, când a fost sesizată Poliţia.

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Şercaia, împreună cu cei de la posturile de poliţie arondate şi de la Poliţia Municipiului Făgăraş şi jandarmi, precum şi mai mulţi voluntari, au căutat fetiţa, însă, până în prezent, aceasta nu a fost găsită. Minora are  aproximativ 1 metru înălţime, 20 de kilograme, ochi căprui, păr negru, tuns scurt. În momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu o  bluză  roşie, cu mâneci lungi, pantaloni tip jeans bleumarin şi era încălţată cu pantofi sport de culoare bej.

Inspectoratul General al Poliției

comunicat de presă

 

Polițiștii fac apel la persoanele care pot oferi informaţii despre copil să apeleze numărul de urgenţă 112 ori 116.000 – numărul unic pentru sesizarea copiilor dispăruţi ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

R.D.