26.4 C
București
marți, 6 iunie 2023 - 15:38
No menu items!

Festivalul Neversea va avea loc în 2022, pe plaja din Constanța, după doi ani de pauză din cauza pandemiei

spot_img

Festivalul Neversea va avea loc în perioada 7 – 10 iulie 2022, pe o plajă din Constanţa. Evenimentul muzical nu s-a putut desfăşura în 2020 şi în 2021 din cauza pandemiei. Abonamentele au fost puse în vânzare.

Organizatorii Neversea au anunţat, joi, că festivalul revine în 2022, iar ediţia de anul viitor va fi una memorabilă şi fanii vor simţi din nou libertatea şi bucuria de a-şi vedea artiştii preferaţi.

“După doi ani de aşteptare, zecile de mii de visători si călători din întreaga lume se vor reuni pe The Island of Dreams, pe ritmurile muzicii aduse pe plaja din Constanţa de cei mai buni artişti ai lumii. Cel mai aşteptat festival de pe plajă din Europa, Neversea, va aduce din nou apusurile şi răsăriturile de neuitat de la malul Mării Negre, care vor acompania călătoria fanilor festivalului către The Island of Dreams. Pentru patru zile şi patru nopţi, pe plaja Neversea, timpul se va opri în loc şi nu-şi va pune amprenta asupra vieţii, iar zecile de mii de fani vor trăi bucuria revederii şi a dorinţelor împlinite”, au transmis organizatorii.

Ei au precizat că cei care deţin deja abonamente ANYTIME pot opta să participe la ediţia din 2022 sau la una din următoarele două ediţii, iar cei care au Freedom Passports pot alege ediţia din 2022 sau cea din 2023. Aceştia pot selecta ediţia de festival la care vor să meargă până pe 31 ianuarie 2022. Check-in-ul este gratuit timp de 30 zile, apoi costă 15 euro.

                                                                                                                    Adina Silav