15 C
București
joi, 30 mai 2024 - 4:27
No menu items!

Festivalul Neversea 2023. Fanii își pot rezerva deja abonamentul cu 1 euro

spot_img

Organizatorii Neversea au anunţat, joi, că festivalul din 2023 va avea loc între 6 şi 9 iulie pe o plajă din Constanţa, precizând că fanii îşi pot rezerva abonamentul prin platforma Extasy, iar acesta va avea un preţ special, cel mai mic abonament urmând să coste 79 de euro plus taxe.

“Timp de patru zile şi patru nopţi, fanii care iubesc muzica, marea, plaja, răsăriturile, apusurile, petrecerile, libertatea şi viaţa se vor bucura de o nouă ediţie Neversea, unde vor trăi experienţe unice pe care şi le vor aminti toată viaţa. Cea de-a cincea ediţie Neversea va aduce artişti în premieră în România, cei mai buni DJ-i şi producători internaţionali, precum şi artişti români. Organizatorii vin pentru ediţia din 2023 şi cu o poveste nouă şi vor transforma plaja Neversea într-un loc cu decoruri fantastice. Oaza de libertate de la malul Mării Negre va fi plină de culori, entuziasm şi energii bune aduse şi de dansatori, animatori şi acrobaţi pe picioroange, care vor defila printre zecile de mii de participanţi”, au transmis organizatorii.

Sursa citată a menţionat că festivalul va găzdui şi diverse activităţi interactive, sporturi pe apă, ateliere şi workshopuri creative şi inspiraţionale, zone de fashion, make-up, hairstyle, mâncare şi băuturi.

Organizatorii au mai anunţat că cei care doresc să îşi asigure acum intrarea la Neversea se pot înscrie pe https://extasy.com/ sau pot descărca aplicaţia Extasy până pe 21 noiembrie, pentru a-şi rezerva abonamentul la preţul de doar 1 euro.

După crearea contului, fanii pot alege maximum patru abonamente pentru Neversea 2023 pe care le pot rezerva pe loc, fiecare la preţul de 1 euro. Apoi, în data de 22 noiembrie 2022, vor plăti preţul întreg al abonamentelor rezervate. Acestea vor avea un preţ special, după cum urmează:

-General Access Basic: 79 euro + taxe

-General Access Risk Free: 99 euro + taxe

-VIP: 209 euro + taxe

Cei care îşi rezervă abonamente, iar apoi nu mai doresc să le cumpere, trebuie să trimită un email la adresa [email protected] până pe 21 noiembrie 2022.

În 2022, peste 260.000 de oameni au participat la cea de-a patra ediţie Neversea, în cele patru zile şi patru nopţi de festival. Peste 150 de artişti naţionali şi internaţionali de renume au făcut show-uri uimitoare pe cele 5 scene amplasate la malul Mării Negre.

                                                                                                                   Adina Silav